De Himalaya, een indrukwekkend gebergte dat vijf Aziatische landen doorkruist - India, Nepal, Bhutan, China (Tibet) en Pakistan, herbergt 's werelds hoogste toppen, waaronder de legendarische Mount Everest.
Himalayazout, ook wel roze zout genoemd, is een natuurlijk zeezout dat wordt gewonnen in de zoutmijnen van de Himalaya. Dit zout staat bekend om zijn opvallende roze kleur, die wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van mineralen, met naam ijzer.
Strooi een klein beetje over salades, gegrilde groenten, vlees, vis, chocolade desserts, of versgebakken brood net voor het serveren om de smaak en textuur van het gerecht te verbeteren.
100% biologische Himalaya zout
NL: Aanbevolen gebruik: Geschikt voor koken en bakken en het bereiden van koude en warme maaltijden en dranken. Waarschuwing: Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren.
Ons Himalaya zout bevat veel mineralen en is een gezonder alternatief voor keukenzout.
Ons Himalaya zout bevat geen kunstmatige toevoegingen en is daarmee de puurste vorm van Himalaya zout.
Dit Himalaya zout wordt geleverd in een duurzame hersluitbare verpakking.
Dit fijne zout is rijk aan essentiële mineralen en sporenelementen zoals magnesium, calcium en kalium, die bijdragen aan een gebalanceerd dieet. Deze subtiele smaakmaker is ideaal om een verfijnde smaak toe te voegen aan gerechten als soepen, salades en gegrilde groenten. Himalaya Zout is niet alleen een uitstekend alternatief voor tafelzout, maar kan ook gebruikt worden voor lichaamsverzorging, bijvoorbeeld in een scrub of een ontspannend voetbad.
Het Himalaya zout is eenvoudig in te nemen op ieder moment van de dag.
Zout is niet zomaar zout. Elk type zout, zoals Himalayazout, heeft zijn eigen unieke samenstelling van mineralen en potentiële gezondheidsvoordelen.
1. Dode zeezout:
2. Keltisch zeezout:
3. Fleur de Sel de Guérande:
4. Himalayzout:
Mensen die bepaalde medische aandoeningen hebben of specifieke dieetrestricties volgen, moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van Himalaya zout en mogelijk eerst een gekwalificeerde zorgverlener raadplegen. Vooral mensen met nierproblemen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of een natriumbeperkt dieet moeten extra voorzichtig zijn.
Daarnaast moeten mensen met een voorgeschiedenis van elektrolytstoornissen ook waakzaam zijn bij het gebruik van Himalaya zout, omdat een teveel aan mineralen mogelijk problemen kan veroorzaken.
Voor mensen die medicijnen gebruiken die invloed hebben op de elektrolytenbalans, zoals diuretica, of die bepaalde medische aandoeningen hebben, is het raadzaam om eerst medisch advies in te winnen voordat ze Dode zeezout gaan gebruiken.
Zoals altijd is het verstandig om professioneel medisch advies in te winnen als je gezondheidsproblemen hebt, medicijnen gebruikt of twijfels hebt over het gebruik van Himalaya zout of andere voedingsmiddelen.
Ben je niet tevreden over het product, in alle gevallen hanteren wij niet tevreden geld terug garantie.
-------------------------------------------------------------------