Kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om. Madinat, Grand bazaar en Vadouvan; mengels die voor een bijzondere smaak zorgen.
Bekijk hier de recepten van Soenil met deze kruiden
Vadouvan
een eigentijdse benadering van een klassieker, curcuma, gember, kardemon als basis en bevat geen allergenen. Heerlijke kruidenmix voor: groente, gevogelte, vis, soepen en sauzen
Grand Bazaar
Waan je in het Midden Oosten met de smaken van komijn, koriander en majoraan en bevat geen allergenen. Heerlijke kruidenmix voor: varkensvlees, gevogelte en lamsvlees
Madinat
koriander, venkel en paprika als basis ondersteund door een pepertje en knoflook en bevat geen allergenen. Heerlijke kruidenmix voor: groente, rundvlees en varkensvlees
Vanuit Restaurant de Lindehof in Nuenen, komen deze specerijen, waar SVH Meesterkok Soenil Bahadoer zijn Surinaams-Hindoestaanse roots naar twee sterren level tilt. Dit alles met de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder als basis, gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België.
Ieder gerecht dat hij maakt is een harmonieuze compositie van smaak, geur en kleur. Elke smaakpapil op de tong wordt geprikkeld; stap voor stap en eindigend met een ware smaakexplosie.
Om de beleving voor u als gast niet te laten eindigen bij het verlaten van het restaurant hebben we de handen ineen geslagen om Soenil zijn smaken in spice blends te vereeuwigen. Kruidig, iets pikant maar vooral in harmonie zodat u thuis michelin ster waardige smaken kunt gebruiken in uw eigen gerechten.
Kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om. Madinat, Grand bazaar, Vadouvan; een klein voorbeeld van kruidenmengsels die gerechten een bijzondere smaak kunnen meegeven.
Ingrediënten Vadouvan: kurkuma (turmeric) gemalen - zout - knoflook granulaat - uienpoeder - peper zwart gemalen - paprikastukjes rood - paprikapoeder mild (100 asta) - chilies gebroken 2-4mm - koriander gemalen (rusland) - gember gemalen - mint gesneden - kardemom gemalen
Voedingswaardes Vadouvan:
Ingrediënten Grand Bazaar: zout - knoflook granulaat - komijnzaad gemalen - paprikapoeder mild (100 asta) - koriander gemalen (rusland)- mint gesneden - knoflook granulaat kardemom gemalen - Bruine bastaardsuiker Poeder
Voedingswaardes Grand Bazaar:
Ingrediënten Madinat: zout - koriander heel - kurkuma (turmeric) gemalen - paprikastukjes rood - knoflook granulaat - komijnzaad gemalen - anijszaad gemalen - peper zwart gemalen - venkelzaad heel - foelie gemalen
Voedingswaardes Madinat: