Spanish rub kruidenmix
Geef een extra Spaans accent aan je paëlla met deze rub. Of gebruik het op je garnalen alvorens te grillen of op sardientjes voor het bakken. Laat je rub 1 á 2 uur intrekken voor het lekkerste resultaat. Verbeterd recept.
- Ingrediënten: Zout, Paprika smoked, Suiker, Paprika stukjes rood, Komijnzaad, Chillies, Ui, MOSTERDmeel, knoflook, Oregano, Peterselie, Peper, Kaneel
- Eiwit: 6,26 gram
- Vet: 4,45 gram
- Verzadigd vet: 0,90 gram
- Onverzadigd vet: 2,73 gram
- Koolhydraten: 34,13 gram
- Suikers: 10,52 gram
- Vezels: 10,31 gram
- Zout: 29,13 gram
- Natrium: 11651,67 mg
- Energetische waarde: 193,96 Kcal 811,53 KJ gram
- Allergenen: Mosterd