Italiaanse rub kruidenmix
Een voortreffelijke Italiaanse combinatie met wat olijfolie en dan op tomaat, mozzarella of door de marinade voor olijven, dressings en kaas. Italiaanser gaat het niet worden. Je hebt maar 1 á 2 uur nodig om het in te laten trekken.
- Ingrediënten: Suiker, Zout, Basilicum gesneden, Tijm gesneden, Oregano gesneden, Tomaten vlokken (tomato flakes), Uiengranulaat 2-3 mm, Rozemarijn gesneden, Peper zwart gebroken, Peterselie gesneden
- Eiwit: 18,35 gram
- Vet: 5,47 gram
- Verzadigd vet: 4,50 gram
- Onverzadigd vet: gram
- Koolhydraten: 103,41 gram
- Suikers: 76,83 gram
- Vezels: 20,48 gram
- Zout: 18 gram
- Natrium: 7286 mg
- Energetische waarde: 564,32 Kcal 2361,11 KJ gram
- Allergenen: Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228)