Turkse Cemen Baharati kruidenmix zonder zout
Pastrami is een speciaal gerecht van de stad Kayseri. Je kent het als de ‘pastrami’ uit Italië en is gedroogd vlees van runderfilet of -lende dat is omhuld met een dikke laag kruidenpasta en daarvoor heb je deze cemen baharati kruidenmix nodig. Verbeterd recept
- Ingrediënten: Paprikapoeder mild, Fenegriek gemalen, Peper wit gemalen, Knoflookpoeder, Kurkuma (turmeric) gemalen, Chilies gebroken, Piment gemalen
- Eiwit: 15,49 gram
- Vet: 8,17 gram
- Verzadigd vet: 1,74 gram
- Onverzadigd vet: 4,68 gram
- Koolhydraten: 51,34 gram
- Suikers: 0,40 gram
- Vezels: 21,03 gram
- Zout: 0,06 gram
- Natrium: 51,34 mg
- Energetische waarde: 331,85 Kcal 1388,46 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen