Roast rub kruidenmix
Maak van al je roast of braadstuk zoals we in Nederland zeggen een feestmaal door deze rub over je vis, vlees en kip te smeren door de kruidenmix te vermengen met bijvoorbeeld olijfolie. Ook heerlijk over aardappel en groenten en dan in de oven. Laat je rub 1 á 2 uur intrekken voor het lekkerste resultaat. Vernieuwd recept.
- Ingrediënten: Knoflook, Ui, Zout, Rozemarijn, Peterselie, Peper, Salie, Tijm, Oregano, Majoraan
- Eiwit: 9,17 gram
- Vet: 4,33 gram
- Verzadigd vet: 2,86 gram
- Onverzadigd vet: 1,38 gram
- Koolhydraten: 39,06 gram
- Suikers: 4,45 gram
- Vezels: 14,03 gram
- Zout: 11,81 gram
- Natrium: 4725,65 mg
- Energetische waarde: 223,98 Kcal 937,12 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen