Ketjap poeder voor het op smaak en kleur brengen van je vleesgerechten. Doet het erg goed bij bijvoorbeeld saté. Maar je kan het ook gebruiken om je kip mee te marineren zoals bij traditionele ketjap. In de oosterse keuken wordt deze zoute smaakmaker veelal gebruikt. Bent u fan van Aziatisch koken? Neem dan ketjap poeder in huis en gebruik het in uw gerechten.
Gebruik 40% water en 60% ketjap poeder om een ketjap manis smaak te benaderen.
Ketjap poeder is een product dat erg gevoelig is voor klonteren. Wees zeer voorzichtig met temperatuur, licht en vocht. Een goede manier om het potje weer luchtdicht af te sluiten is de seal die meegeleverd is te bewaren in de dop.
Heb je vragen over ketjap poeder of over andere kruiden, specerijen of mixen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over ketjap poeder en onze andere producten. Je ketjap poeder wordt zorgvuldig verpakt en altijd netjes verzonden.
Voedingswaarden & IngrediëntenIngrediënten: aroma (soja)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie
1409
kJ
Energie
333
kcal
Vetten
1,6
g
- waarvan verzadigde vetzuren
0,4
g
Koolhydraten
77
g
- waarvan suikers
71
g
Vezels
0
g
Eiwitten
4,7
g
Zout
13,2
g