Zwarte Peper
Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant. De scherpe smaak ontstaat door het bestandsdeel piperine. Peper heb je in verschillende kleuren, zwart, wit en groen. De peperplant groeit van vooral in India. Peper wordt geproduceerd in de meeste tropische gebieden.
Toepassing van Zwarte peperPeper kan in vrijwel elk gerecht gebruikt worden. Het versterkt de smaak van vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree.
Gezonde eigenschappen Zwarte PeperZwarte peper is een krachtige antioxidant.
De zwarte peper in deze uitvoering is een granulaat. De term 1A is een korrelgrootte gradatie die in dit geval aangeeft dat het granulaat bestaat uit korrels met een grootte van 1-3 mm
Voedingswaarde: Kcal / Kj: 308 kcal / 1289 KJ g | Eiwitten: 11 g g | Koolhydraten: 52 g (of which sugars 49 g)g | Vetten: 3 gg | Verzadigde Vetten: 1 gg | Vezels: 13 gg | Natrium 44 mgg