Ingrediënten:
100% Franse Lavendel (Lavandula stoechas)
De juiste delen van de kruiden/planten worden volgens de methoden van Prof Saracoglu geselecteerd, gescheiden en verpakt.
Gebruik:
1.Bereiding: inwendig
Voeg 1 dessertlepel toe aan 1 glas kokend chloorvrij water (150-200mL) en kook (7minuten) op laag vuur met gesloten deksel. Zeef de kruid terwijl het heet is. 1x per dag, 2 uur na het avondeten drinken. Het kan voor een maand lang gedronken worden en zou daarna 3-4x per jaar herhaald kunnen worden.
Het wordt aanbevolen om geen suiker, honing of soortgelijke toevoegingen toe te voegen.
Bij kruiden theeën die half uur voor het eten of na het eten worden geconsumeerd wordt er half uur erna aanbevolen om alleen water te consumeren.
2. Bereiding: uitwendig
Voeg 5-6 stuks toe aan 1 glas kokend chloorvrij water (150-200mL) en kook (7minuten) op laag vuur met gesloten deksel. Zeef de kruid terwijl het heet is. 1x per dag, in de ochtend op desbetreffende plekken aanbrengen en een half uur laten inwerken en zou 4x per week herhaald kunnen worden. Gebruik kan voor een maand lang toegepast worden.
Het moet elke keer vers worden bereid.
Er moet aandacht worden besteed aan de instructies voor het gebruik van de kruid in kwestie.
Bewaar de verpakking op een droge en koele plek.