Kiribiri was born from the desire to enhance the taste for good coffee. In the cup, only the best coffees, capable of conveying the all-Italian taste for this drink.
To bring out the best aromas and flavors, we have selected for you the best varieties of Arabica served in purity. You will be immersed in a real journey to discover taste!
BESCHRIJVING
Deze biologische koffie wordt verbouwd door twee kleine producenten in de Cajamarca regio in Peru. Een belangrijk kenmerk van deze regio is de mineraalrijke grond wat de ideale omstandigheden biedt voor het telen van deze koffie.
De koffie wordt geoogst door lokale families op boerderijen van gemiddeld 4 hectares. De boeren in deze regio streven ernaar om de omgeving waarin ze de koffie verbouwen te beschermen door biologische mest te gebruiken en veel aandacht te besteden aan het water management zodat het water niet vervuild.
De koffieplanten groeien in de schaduw in dichtbegroeide bossen. Elke vrucht ontwikkeld een unieke fruitige smaak afhankelijk de plaats van de plant in het bos.
HB is de afkorting voor “Hard Beans”, een naam die gebruikt wordt voor bonen uit gebieden rond de evenaar waar koffie wordt geproduceerd ter hoogte van 1500 meter of hoger. Het verwijst naar koffie van hoge kwaliteit en bonen die significant zwaarder zijn.
SMAKEN
Een biologische bijzondere, fruitige, zoete, volle koffie, met een aangename gemiddelde zuurgraad. Noten van vanille, kersen en chocola -Final score: 83.00
Aroma: 7.75
Taste: 7.50
Acidity: 7.75
Body: 7.50
Aftertaste: 7.50
Balance: 7.50
Overall: 7.50
Uniformity: 10.00
Cup: 10.00
Sweetness: 10.00
Final score: 83.00