Ciabatta
Dr Schar Ciabatta glutenvrij
Ingrediënten
Water, maiszetmeel, maismeel, rijstmeel, plantaardig vezel (psyllium), dextrose, verdikkingsmiddel (hydroxypropoylmethylcellulose), SOJA EIWIT, zonnebloemolie, gist, zout, voedingszuren: wijsteenzuur, citroenzuur
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram Energie / kJ 976 kJ Energie / kCal 231 kcal Vet 3,3 Gram waarvan verzadigde 0,6 Gram koolhydraten 42 Gram waarvan suikers 3,9 Gram voedingsvezels 6,8 Gram eiwitten 4,6 Gram zout 1,2 Gram
Gebruik
In een voorverwarmde oven op 200-210°C in 8-10 minuten afbakken.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Dr. Schär AG / SPA,, Winkelau 9, , 39014 Burgstall (BZ), Italie