Over het product: De onmiskenbare smaak en het aroma die we allemaal kennen en waar we van houden. Nescafe signature coffee heeft een medium-dark branding die zorgt voor een volle smaak en heerlijk verkwikkend.
Over het bedrijf: In 1929 werd Nestlé geconfronteerd met de uitdaging om een overschot aan koffiebonen in Brazilië te helpen behouden, waarop onmiddellijk werd gereageerd. De koffie-expert van het bedrijf, Max Morgenthaler, nam de taak op zich om een heerlijk kopje koffie te maken door simpelweg water toe te voegen. Max en zijn team werkten hard aan een nieuwe manier om oploskoffie te maken met behoud van de natuurlijke smaak. Hun inspanningen hadden een goede afloop in 1938, het jaar waarin NESCAFÉ-koffie werd geboren.
Instructies:
Voor Nescafe hete koffie:
Doe de Nescafe korrels in een koffiemok.
Voeg de lichtbruine suiker toe.
Voeg net genoeg kokend water toe om de korrels en de suiker te bedekken, maar niet te veel meer dan dat.
Klop met een elektrische (of op batterijen werkende) handopschuimer de suiker en Nescafé samen tot het de consistentie van room krijgt.
Voor Nescafé Frappé:
Een frappé kan worden gemaakt met een cocktailshaker of, tegenwoordig vaker, met een elektrische melkopschuimer of milkshakemachine. Eerst wordt oploskoffie (traditioneel Nescafé), suiker (optioneel) en een beetje water door elkaar geschud of gemengd tot er een dik schuim ontstaat.