Greenfood Acerola, 500 mg Een van de beste bronnen van natuurlijke vitamine C is de acerolakers. Het staat bekend om zijn uitzonderlijk hoge gehalte aan vitamine C. Citrusvruchten levertten slechts ongeveer 5,5 g vitamine C per 100 g, terwijl acerola maar liefst 17,0 g levert! Bovendien levert Acerola-kers nog andere vitamines en waardevolle secundaire plantaardige stoffen, zoals carotenoïden en polyfenolen. Greenfood acerola-extract levert 500 mg acerola-fruitextract (Malpighia punicifolia), inclusief vitamine C 17% per capsule. Volgens het Europees Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA) vitamine C draagt bij tot: - de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning, - de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten en botten,- een normaal energieleverend metabolisme,- de normale werking van het zenuwstelsel,- een normale psychologische functie,- de vermindering van vermoeidheid en moeheid,- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.- verhoogt de ijzeropname. Hoeveelheid:Eén blikje bevat 120 capsules. Dosering:1 capsule = 500 mg Acerola-extract. Aanbevolen gebruik:Neem dagelijks 2 capsules met veel water innemen. Ingrediënten:Acerola-fruitextract (Malpighia punicifolia) getitreerd met vitamine C (L-ascorbinezuur), capsule omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. -Hoogste kwaliteit,-Hoge dosis,-Geen kunstmatige toevoegingen (geen magnesiumstearaat, enz.),-GGO-vrij,-Lactosevrij, glutenvrij.