2 x Bio Geleersuiker 2:1
Geleisuiker om jam te maken
Beschrijving
Biologische geleersuiker 2:1 gemaakt van biologische bietsuiker. Deze suiker wordt gemaakt van lokaal geteelde suikerbieten en is daarom ideaal voor iedereen die waarde hecht aan ecologische productie en korte transportroutes. Hierdoor kan het perfect gebruikt worden voor de bereiding van gelei en jam in de beste biologische kwaliteit en zonder bewaarmiddelen.
De inmaaksuiker is bijzonder geschikt voor de verwerking van zoete vruchten. De inherente zoetheid van de geselecteerde vruchten zorgt voor een nog fruitiger smeersels.
Door het uiterst eenvoudige gebruik heeft u voor de bereiding 500 g biologische inmaaksuiker 2:1 nodig; 1 kg bereid fruit of 750 ml ongezoet sap.
Ingrediënten: biologische suiker*, geleermiddel: pectines, voedingszuur: citroenzuur
*Van gecontroleerde biologische teelt
DE-ÖKO-003 Duitse landbouw
Voedingsinformatie (per 100 g):
-------------------------------------
Calorische waarde kJ: 1674
calorische waarde kcal: 394
Eiwit: 0 g
Koolhydraten: 97 g
- waarvan suiker: 97 g
Vet: 0 g
- waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Zout: 0,02 g